Verhuur van de Sint-Joriskerk

Midden in het land en een knooppunt van spoorwegen… Dat moet wel over Amersfoort gaan! Geen wonder dat Amersfoort een gewilde stad is voor congressen, concerten, symposia en andere evenementen. Centraal in de prachtige historische binnenstad staat de Sint-Joriskerk, een toplocatie voor wie van stijl en allure houdt. Dat is wat anders dan stijf en statig, want de be-weeglijkheid is er groot. Gastvrijheid en flexibiliteit staan bij ons hoog in het vaandel.

Op zondag is de kerk in gebruik voor kerkdiensten. Op alle andere dagen is de Sint-Joriskerk beschikbaar voor verhuur. Uiteraard dienen de activiteiten niet te botsen met de aard van het gebouw.

Sint-Joriskerk huren?

Geïnteresseerd in het huren van de Sint-Joriskerk?
Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Sint-Joriskerk: deze zomer open!

Binnenkant Sint-Joriskerk Amersfoort

De Sint-Joriskerk opent van mei tot oktober haar deuren! Er is namelijk meer te zien dan de mooie buitenkant van het imposante bouwwerk. Zo kan u het gebouw bekijken van dinsdag t/m zaterdag van 11.00-17.00 uur voor 1 euro (folder met uitleg inbegrepen). Kinderen t/m 12 jaar gratis.
Ook zijn er verschillende exposities te bezichtigen, allemaal binnen het thema “2018, Europees Jaar Cultureel Erfgoed”. Zie de zomerflyer voor alle info.

Zomeropenstelling

Wanneer: 1 mei tot 20 oktober 2018
Dinsdag t/m zaterdag: 11.00 tot 17.00 uur
Zondag: 14.30 – 17.00 uur
Kosten: 1 euro, kinderen t/m 12 gratis

Naast de optie om zelf de kerk te bezichtigen binnen de openingstijden, kan u ook met een rondleiding mee. Zie hiervoor de pagina bezichtigingen.

Sint-Joriskerk bezichtigen?

Geïnteresseerd in het bezichtigen van de kerk tijdens de zomeropenstelling? Kom langs!
Neem vrijblijvend contact als u met een groep een rondleiding wil.

Buiten het zomerseizoen is het mogelijk een afspraak te maken met “Amersfoortse Gidsen” of met “Gilde Amersfoort” voor een wandeling in en om de Sint-Joriskerk o.l.v. een gids. Duur 1-1,5 uur. Amersfoortse Gidsen: w www.amersfoortsegidsen.nl/joriskerk, e info@amersfoortsegidsen.nl of t 06-41259590. Gilde Amersfoort: w www.gildeamersfoort.nl of t 033-4722236.